2010. november 14., vasárnap

Egy kis erdekesseg...

A kandallos szallason Sergio arrol is sokat meselt, miert van itt ennyi koreai!! Igazan nem illenek bele a Camino kepbe...kepzelem a 15.szazadi zarandokok, ha elore utaznanak az idoben, mekkorat neznenek, egy par koreai lattan...valahogy abszolut fura, hogy ok itt vannak!! Es nagyon sokan vannak!!

Az torent, hogy egy hires koreai szinesz megjarta a Caminot, majd konyvet irt rola, ami Best Seller lett koreaban, TV-ben es minden fel Show musorban szerepelt stb...hat ezert van most itt ennyi koreai..a media ereje!! Es a globalizmus csodaja!!

Sergio azt mondja hamarosan nagy bajban lesznek, mert ha jol emlekszem Martin Sheen, akinek spanyol felmenoi vannak, szinten vegig jarta a Caminot es filmet is forgatott rola, ami a kozeljovoben kerul a mozikba!! Ha az amerikaiak megnezik a filmet es tetszik nekik, akkor tuti az egesz Caminot elozonlik az amerikaiak es akkor annyi..oriasi orszag!!

Kanadai is sok van egyebkent, hasonlo okbol kifolyolag, ott is valaki vegig csinalta, konyvet irt stb...Ugyan Amerikaban Sherly Mclain irt konyvet...de mint tudjuk az ameriakaiak nem olvasnak....viszont ha lesz film...ajaj....minel elobb jonni kell aki akar!! Meg az amerikai invazio elott :-)

Nalunk sajnos mar Tolvaj Ferenc lelotte ezt a poent...igy en mar nem leszek hires :-) de annyi baj legyen!!

2 megjegyzés:

  1. Eszterem!
    Nekünk Te vagy a leghíresebb Caminos zarándok!!! :)
    Csodállakí!
    Kitartás, puszi, Kati

    VálaszTörlés
  2. Egyet értek az előttem szólóval:)!!!!
    Pusza, kriszta

    VálaszTörlés